LOUD! HR radionica rukovanja tehničkom opremom

Autorica vizuala: Jordi Ilić/Sjenomor

K-zona u suradnji s inicijativom Zbeletron u subotu 6. i nedjelju 7. travnja, od 14 do 17 sati u zagrebačkom DKC Šesnaestica održava radionicu rukovanja tehničkom opremom. Radionica se održava u sklopu LOUD! HR programa posvećenog razvoju organizacijskih i tehničkih vještina u provođenju glazbenih i kulturno umjetničkih programa u LGBTIQ+ i feminističkoj zajednici.

Radionica rukovanja tehničkom opremom namijenjena je glazbenicama, producenticama glazbenih događanja te svim osobama, članicama i volonterkama udruga i inicijativa koje žele steći osnovna znanja potrebna za postavljanje glazbenih događanja, prosvjednih skupova ili ostalih oblika kulturno-umjetničkih događanja.

Radionica obuhvaća osnove spajanje razglasa, osnove miksete i tok signala, raspoznavanje kablova te rješavanje izazova koji dolaze s tehničkim postavljanjem.

Voditeljica radionice je Eva Badanjak, glazbenica i audio inžinjerka s dugogodišnjim iskustvom scenskih nastupa te snimanja u glazbenim studijima. Suosnivačica i kreativna snaga benda ŽEN, kolektiva ŽivŽarŽur te elektro eksperimentalnog bučkuriša SATARAXZ.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je poslati kratko motivacijsko pismo na e-mail adresu: emina@voxfeminae.net. Prijave za sudjelovanje na radionici primaju se do 2. travnja u 23:59.

Požurite s prijavama jer broj mjesta je ograničen.


Povezano