KUPUS FEST – festival prirode i umjetnosti

U subotu 20.10. odvija se Kupus Fest – festival prirode i umjetnosti u zagrebačkom Botaničaru (Trg Marka Marulića 6) koji donosi cjelodnevni kupus različitih edukativnih, umjetničkih i zabavnih događanja.

Festival počinje u 9h sati, kada će se Botaničar za vrijeme radionice pretvoriti u mali kemijski laboratorij koji će vam prikazati cijeli spektar nevidljivih boja i tonova koje krije svakodnevna flora, a zanimljivo je i da će prihodi od radionice ići u humanitarne svrhe.

Od 11 do 18h sati s nama je kreativni dvojac koji eksperimentira s betonskim formama i teksturamakoji pod imenom Kutnakvadrat. U Botaničaru ćete moći vidjeti showroom njihovih betonskih kreacija u obliku lončarica i lampi.

U sklopu festivala moći ćete pogledati izložbu A very slow explosion – Ida Ister. Inače arhitektica, Ida Ister će na zidovima Botaničara predstaviti male organske eksplozije u vidu akvarela, kolaža i kratkih misli.

Kako i na ovogodišnjem Kupus festu ne bi izostao plesni moment navečer nas očekuje party! Festival će ugostiti još jedan event kreiran u Botaničaru – Svakober, mišancu dobre glazbe i posebne botaničarske ponude. Cijelu večer za dobru glazbu standardno će se pobrinuti Hibou, a očekuju vas i razna iznenađenja u obliku posebno kreiranih gin tonika, koktela i prirodnih sokova.


Povezano