Humanitarni Stand-Up: Top lista regionalista

Zaklada SOLIDARNA organizira humanitarnu večer stand-up komedije”Top lista regionalista” koja će se održati u dvorani kina Europa u Zagrebu, u ponedjeljak 1. travnja, s početkom u 19 sati. 

Na Svjetski dan šale, u ponedjeljak 1.4., znanom i kao Prvi april, u centru Zagreba će se okupiti vodeća imena regionalne stand-up komedije, u okviru humanitarne večeri smijeha nazvane „TOP LISTA REGIONALISTA“. Tom prilikom će dvorana kina Europa, mjesto brojnih kvalitetnih kulturnih zbivanja u gradu, biti okupljalištem ljudi s neupitnim smislom za humor – onih koji ga proizvode i onih koji u njemu znaju uživati!

Zaklada SOLIDARNA u sklopu fonda „Desa i Jerko Baković“ organizira humanitarnu večer za pokrivanje stipendija kojima pruža financijsku, materijalnu i stručnu podršku školovanju siromašne djece i mladih i to prvenstveno osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta koja su izložena neimaštini, riziku socijalnog isključivanja i diskriminacije, a pritom u svojoj okolini možda nemaju adekvatnu podršku za razvoj samopouzdanja i vještina potrebnih za uspješno školovanje i osobni razvoj.

Imena koja će se ukazati pred zagrebačkom publikom u ovom dvosatnom programu spadaju u prave pionire – pokretače scene stand-up komedije u svojim zemljama u regiji. Voditeljsku palicu, bolje rečeno, mikrofon – imat će Pedja Bajović, a njegov sugrađanin Zvonko Kožić predstavljat će boje Zagreba i naše zemlje. Tu su zatim, domaćoj publici znani veteran slovenske scene Tin Vodopivec te prvi srbijanski stand-up komičar Srđan Jovanović. Za vedrinu juga pobrinut će se Ivana Naskova iz Skoplja, dok će crnogorsku scenu likom i djelom prezentirati Andrija Dabanović. Sarajlija Marko Puljiz bit će onaj koji će predstavljati Bosnu i Hercegovinu.    

Ulaznice po cijeni od 50,00 kn mogu se kupiti online i na prodajnim mjestima Eventima.
*Grupe učenika od minimalno 30 osoba karte mogu dobiti za 30 kn/kom.

Više informacija možete saznati na Facebook stranici događanja.


Povezano