HeatRave – završni party Povorke ponosa

U subotu 10. lipnja od 22 sata u Boogaloo-u održat će se HeatRave, službeni after-party 22. Povorke ponosa LGBTIQ+ osoba, zajednice i obitelji u organizaciji drag queer kolektiva House of Flamingo, LGBTIQ+ organizacije Zagreb Pride i lezbijskog kolektiva Zbeletron.

HeatRave je klupsko-scenski program podijeljen u dva prostora – Melting Arenu u kojoj će nastupiti zagrebački drag kolektiv House of Flamingo te Jovanka B. Titutka, koja je nedavno bila dijelom nastupa benda Let3 na Euroviziji. Uz njih, za dobru atmosferu pobrinut će se audio-vizualni kolektiv Heartskomerz i DJ-ica Niki Peducci.

U Blazing Lobbyju publiku će do kasnih sati rasplesati plejada vrsnih DJ-ica: Stephanie Prekali i Elena Mikac (Dobar House), uz slovenska gostovanja DJ-ica Nasty Nancy te Katche iz queer kolektiva Ustanova, koja će udružiti snage s Gabibabydoll iz splitskog queer kolektiva Zvjerinjak.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su do 9. lipnja po cijeni od 15€ putem Core Event platforme, dok će na dan događaja na Ribnjaku u fizičkom obliku te online do početka događaja cijena iznositi 20€. Na ulazu u klub ulaznice će biti dostupne po cijeni od 25€.

Više informacija o programu potražite na Facebooku.

Vidimo se 10. lipnja na Povorci ponosa, na Ribnjaku te u Boogaloou!

Naslovni vizual: sjenomor.


Povezano