Fanny Pack 2024. by House of Flamingo

Vizual: Colinda Evangelista

Nakon tri godine na velika se vrata vraća Fanny Pack 2024. by House of Flamingo, drag queer spektakl u Mjesecu ponosa. U subotu 15. lipnja na nikad veću i složeniju pozornicu kluba Boogaloo penju se hrvatske rezidentne drag kraljice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, uz pojačanje jedne od omiljenih srpskih kraljica – Hydre.

Uz naš crème de la crème balkanske drag scene i fabulozan HOF dance crew, ovaj će događaj publici ostati zauvijek u sjećanju i zbog ekskluzivnih gošći iznenađenja. Nakon nastupa do ranojutarnjih sati plesat će se s našim prominentnim DJ snagama – DJ Kali i DJ Bronski.

Fanny Pack 2024. svojevrsna je kruna dugogodišnjeg neumornog rada članova i članica House of Flaminga u suradnji s mnogobrojnim kolegicama i kolegama, uz podršku vjerne publike i uvijek dobrodošlih novih posjetitelja. Ova slojevita produkcija na kojoj se radi mjesecima zasigurno će biti jedan od najistaknutijih događaja godine te će podići ljestvicu clubbinga kao takvog – nije za propustiti!

Ulaznice su ograničenog broja i dostupne putem Core Event platforme.


House of Flamingo je queer umjetnički kolektiv koji već desetljeće djeluje na zagrebačkoj nezavisnoj kulturnoj sceni kao platforma za razvoj i vidljivost drag kulture. Programi kolektiva odgovaraju na potrebu za prostorom slobode, tolerancije i kreativnosti u kojem participiraju umjetnici i publika svih rodnih, spolnih i drugih identitetskih odrednica. Društveni i kulturni angažman svjesno su stavljeni u prostor clubbinga, odajući pritom počast počecima pokreta za ravnopravnost i vidljivost queer identiteta i praksi. House of Flamingo nudi nesvakidašnje scensko iskustvo umjetničke prakse draga koji je sastavnica kulturne i klupske ponude brojnih svjetskih metropola.

Za više informacija posjetite HoF Facebook page, Instagram profil i Facebook event. Za dodatne upite obratite nam se na ask.flamingo@gmail.com.


Povezano