Dan udruge za Mame s Trešnjevke

U nedjelju, 6. listopada s početkom u 14 sati u Centru za kulturu Trešnjevka (Cekate) održat će se Dan udruge za Mame s Trešnjevke na kojoj se uz bogat i šarolik program možete upoznati s aktivnostima udruge i postati pridružena članica. Čitav program je besplatan.

Za djecu će biti osiguran dječji kutak za crtanje i igranje, a ako im postane dosadno, tu je Udruga Djeca u edukaciji – D.U.E.

Raspored aktivnosti

14:00 – 15:00

Mirta Šilinger PET MINUTA ZA ORGANIZACIJU (Proganja te osjećaj da ništa ne stižeš? Stalno si u potrazi za nekim JOŠ boljim rasporedom? Kako to drugi rade i imaju li tajnu formulu uspjeha? Pitaj ih! Uključi se u mini radionicu u kojoj ćemo dijeliti iskustva, prioritete i metode u obavljanju roditeljskih obaveza, otkriti da postoji svjetlo na kraju tunela i dno košare za prljavo rublje. Kao bonus, svi sudionici i sudionice otići će kući s neočekivanim darom.)

Voditeljice GPD-a „Trešnjice“ UPOMOĆ BEBA! (Vagat ćemo se, učiti pravilnu tehniku dojenja, pričati o njezi bebe i sve što tete patronažne znaju i žele podijeliti s nama.)

15:00 – 16:00

Adrijana Dorotić KUTAK PLATNENIH PELENA (U sklopu projekta OKRENI NOVI LIST, UZMI PLATNENU PELENU!

Hrvatska udruga doula KRUG PODRŠKE DOJENJU (Priprema okoline za podršku u dojenju i podršku majke u majčinstvu, tehnike OTPUŠTANJA očekivanja.)

16:00 – 17:00

Nina Briški BW KUTAK, NOSIMO SE LIJEVO DESNO (Koju maramu/nosiljku odabrati, kako ju pravilno namjestiti i još puno toga…)

Petra Vlak, mag. nutricionizma, JEDEŠ, DAKLE TO SI (Osnove zdrave prehrane u trudnoći/dojenju, uvođenje dohrane kod beba.)

17:00 – 18:00

Jelena Marunica Karšaj, dr. med., predavanje na temu motoričkog razvoja dojenčeta u prvoj godini DA KRETNJA NIJE SMETNJA Klik za više…

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici udruge Mame s Trešnjevke.


Povezano