Buvljak u Šesnaestici

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra ‘Šesnaestica’, K-zona organizira prvi buvljak i razmjenu dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever; kao i za sve ostale koji se nakon kućnog proljetnog čišćenja žele riješiti suvišnih krpica i modnih dodataka iz svog ormara.

Buvljak u Šesnaestici zamišljen je kao društveni događaj na kojem ćemo za simboličnu ili poštenu naknadu, razmijeniti ili prodati odjeću i predmete koji nam više ne služe; a vjerujemo da zaslužuju novi život u drugim rukama, ramenima i nogama.

Želite zamijeniti, prodati ili čak pokloniti nešto starije komade odjeće iz svojih ormara koje više ne nosite, a nekome bi baš bili kul ove proljetne sezone? Ili se pak zauvijek opraštate s nekad omiljenom zimskom jaknom? Pridružite nam se na proljetnom čišćenju u Šesnaestici (Ozaljska 16/II) u subotu, 6. travnja, od 10-17h!

Prijave za izlagače/ice:

Zbog prostornog ograničenja pozivamo sve zainteresirane za izlaganje i prodaju da nam se jave na mejl 16@voxfeminae.net uz subject “Buvljak u 16-ici”; uz ime i prezime i kontakt mobitel kao i okvirnu količinu materijala koje donosite. K-zona će osigurati osnovni namještaj za izlaganje, dok svi izlagači/ce slobodno mogu pofurati vlastite štendere ili popratnu opremu za izlaganje uz prethodan dogovor.

Dodatno, na prvom Buvljaku otvaramo i “uzmi ili ostavi” mini-knjižnicu u Šesnaestici – posebno naznačenu policu s knjigama gdje možete ostaviti knjige ili besplatno preuzeti sve što na njoj pronađete: od stručne literature, beletristike ili pak stripova. Imaš knjige koje ti skupljaju prašinu? Ponesi ih u Šesnaesticu! Nekome će možda baš ti naslovi biti kul!

Posebno za ovu priliku upogonit ćemo i terasu u prizemlju ispred Šesnaestice, na kojoj možete na subotnjem suncu (ali i u subotnjem hladu) popiti kavu ili čaj.

Program Šesnaestice odvija se uz podršku Zaklade Kultura Nova, Grada Zagreba i Ministarstva kulture.


Povezano