Buvljak u Šesnaestici

U sklopu redovnog programa društveno-kulturnog centra ‘Šesnaestica’, K-zona organizira treći buvljak i razmjenu dobara za lokalno stanovništvo Trešnjevke-sjever; kao i za sve ostale koji se nakon kućnog proljetnog čišćenja žele riješiti suvišnih krpica i modnih dodataka iz svog ormara.

Buvljak u Šesnaestici zamišljen je kao društveni događaj na kojem ćemo za simboličnu ili poštenu naknadu, razmijeniti ili prodati odjeću i predmete koji nam više ne služe; a vjerujemo da zaslužuju novi život u drugim rukama, ramenima i nogama.

Želite zamijeniti, prodati ili čak pokloniti nešto starije komade odjeće iz svojih ormara koje više ne nosite, a nekome bi baš bili kul ove proljetne sezone? Ili se pak zauvijek opraštate s nekad omiljenom zimskom jaknom? Pridružite nam se na proljetnom čišćenju u Šesnaestici (Ozaljska 16/II) u subotu, 1. lipnja, od 9-14h!

Prijave za izlagače/ice:

Zbog prostornog ograničenja pozivamo sve zainteresirane za izlaganje i prodaju da nam se jave na mejl 16@voxfeminae.net uz subject “Buvljak u 16-ici”. K-zona će osigurati osnovni namještaj za izlaganje, dok svi izlagači/ce slobodno mogu pofurati vlastite štendere ili popratnu opremu za izlaganje uz prethodan dogovor.

Podsjećamo i da je na buvljaku aktualna i “uzmi ili ostavi” mini-knjižnica u Šesnaestici – posebno naznačena policu s knjigama gdje možete ostaviti knjige ili besplatno preuzeti sve što na njoj pronađete: od stručne literature, beletristike ili pak stripova. Imaš knjige koje ti skupljaju prašinu? Ponesi ih u Šesnaesticu! Nekome će možda baš ti naslovi biti kul!

U slučaju lijepog vremena, buvljak će se održati na terasi ispred Šesnaestice.

Program Šesnaestice odvija se uz podršku Zaklade Kultura Nova, Grada Zagreba i Ministarstva kulture.


Povezano