6 glumica traži autora: Cijele, ali isprepletene

Inicijativa 6 glumica traži autora najavljuje 2. ciklus “Čitanja NJE” koji započinju u suradnji s Gradskim kazalištem Zorin dom iz Karlovca, uz podršku Ministarstva kulture i medija.

Za tu prigodu odabran je tekst mlade i talentirane studentice dramaturgije Mije Laure Jurčić „Cijele, ali isprepletene“ koji tematizira borbu s depresijom i nemogućnost izražavanja emocija. Režiju javnog scenskog čitanja potpisuje Karlovčanka, također studentica dramaturgije, Petra Pleše, a čitaju i igraju, također iz grada na četiri rijeke, glumice Petra Cicvarić i Ana Maria Štefanac.

Nakon scenskog programa ‘Čitanja NJE’, dr. med. Igor Salopek iz Integrativnog centra mentalnog zdravlja u Karlovcu će održati predavanje na temu “NJEZINO mentalno zdravlje: prepoznavanje, pristupi, izazovi”. Večer će se nastaviti razgovorom s publikom.

Program se održava 8. travnja u 18 sati u karlovačkom Gradskom kazalištu Zorin dom i održat će se u skladu s epidemiološkim mjerama. Čitavo događanje moći će se pratiti uživo putem livestreama na stranici Urania.hr.

Šaljite i dalje svoje tekstove s ženskim licima na 6glumicatraziautora@gmail.com


Povezano