Objavljeno

Zaboravljeni idoli, zmije i aligatori

Nekoć ste bili tinedjžerski idol i nastupali pred rasprodanim stadionima… no možete li iz te činjenice izvući još koju paru 20 godina kasnije? Sudeći po zadnje vrijeme čestim reunionima nekoć popularnih bendova, nikad nije kasno.

U poplavi takvih pokušaja peticu za zalaganje dajemo Debbie Gibson (40) i Tiffany (39), koje su krajem 80ih bile američke verzije Tajči (koja također organizira povratničku turneju) i kratko uživale u karijerama pop zvijezde. O rivalstvu plavokose i crvenokose tinejdžerke 80-ih su kolali mnogi tračevi, no pjevačice danas priznaju da je to bila čista izmišljotina, poput nedavne situacije Britney-Christina.

U novom mileniju cure nisu snimile duet već film, i to vrlo trashy film s (namjerno) vrlo lošim specijalnim efektima za kanal SyFy. Zove se ‘Mega Python vs. Gatoroid‘, a inspiriran je stvarnom situacijom – u floridskom nacionalnom parku Everglades populacija burmnaskih pitona sada prijeti populaciji aligatora. Gibsonica igra fanatičnu aktivisticu za životinjska prava koja se sukobljava sa (pre)revnom rendžericom parka, Tiffany, a u filmu je barem jedan fizički obračun inspiriran čuvenom scenom tučnjave Krystle i Alexis iz “Dinastije”.

Bivše teen zvijezde promovirale su film u medijima, a u jednom intervjuu Tiffany se izbrbljala o starim danima i time “nesvjesno outala” Jordana McKnighta, bivšeg dečka i člana boy banda ‘New Kids on the Block’ te izazvala lavinu komentara. A ako vam je kojim slučajem promaklo, NKTOB ove godine kreću na veeeliku zajedničku turneju s Backstreet Boysima.


Povezano