Objavljeno

Spas za poduzetništvo je strpljenje

Konzultantica za žensko poduzetništvo Chia-Li Chien na svom blogu polazi od vlastitog iskustva i zanimljive anegdote pripreme pite od jabuka kako bi istaknula važnost strpljenja u poduzetničkim pothvatima. Prema podacima američkog servisa za malo poduzetništvo od šest poduzetničkih pothvata čak pet ih se zatvori u roku od pet godina. Chia-Li Chien smatra da poduzetnice imaju dobre ideje, no umjesto da naprave radni plan koji će strpljivo slijediti, najčešće odustanu i promijene marketinški pristup baš u trenutku kada bi trebale početi zarađivati. Uz česte promjene brendinga najčešći su problem pogrešni proizvodi i usluge, te nedovoljan profit.

“Strpljivost je vrlina kad je u pitanju reklamiranje vaše tvrtke ili obrta. Prvi rezultati možda i neće biti u skladu s vašim očekivanjima, no nakon nekog vremena sigurno ćete razviti krug redovitih mušterija koje će vam se stalno vraćati”

poručuje nagrađivana autorica knjige Show Me The Money i kolumnistica poslovnih portala entrepreneur.com/women, foxbusiness.com, čija specijalnost je rad s poduzetnicama.

Više o ovoj zanimljivoj teti i ženskom poduzetništvu doznajte na chialichien.com


Povezano