Objavljeno

Seksistička aplikacija muškarcima otkriva kako izgledaju žene bez šminke

Rus Ashot Gabrelyanov nedavno je na tržište plasirao novu aplikaciju koja bi muškarcima diljem svijeta mogla pomoći da se zaštite od žena koje ih uporno pokušavaju namamiti u svoje udavačke ralje ili postelje. Riječ je o aplikaciji MakeApp kojoj je osnovna funkcija ‘brisanje’ šminke s fotografija i videa.

Hrabri kreator ove briljantne aplikacije na ideju je došao kako bi muškarcima pomogao prilikom selekcije potencijalnih partnerica i zaštitio ih od njihovog lažnog predstavljanja. Naime, moderne žene povlače sve očajnije poteze kako bi si povećale šansu za pronalaskom srodne duše. Tako će i one najružnije među nama besramno našminkati svoja lica i tako uređene napraviti niz fotografija kojima će se lažno predstavljati na društvenim mrežama ili dejting aplikacijama.

Srećom, od ove društvene pošasti možete se obraniti uz pomoć aplikacije MakeApp, koja će u samo jednom potezu ukloniti gotovo svaki trag šminke i tako svoje korisnike zaštititi od psihičkih boli uzrokovanih real-life susretom s real-life ženom koja ne nosi šminku.

Aplikaciju je moguće instalirati besplatno, no nakon što obradite prvih pet fotografija i uvjerite se u njezinu pouzdanost, za daljnje ćete korištenje morati izdvojiti 0,99 dolara.

Internetom su se već proširile mnogobrojne fotografije poznatih žena koje su obrađene u aplikaciji, a kako bismo procijenile njezinu efikasnost, odlučile smo i same iskušati prvih pet besplatnih makeovera i moramo priznati da smo ostale frapirane rezultatima.

Iz ovih je fotografija jasno vidljivo kako naša predsjednica, ukoliko ne stavi ruž, prirodno neće imati ružičaste usne, a jednako tako sama od sebe nema prirodno crne kapke! Ali to nije sve, jer aplikacija je prepoznala i lažnu intenzivnost predsjeničine majice i sakoa. Moćno!

Nadamo se da će ova aplikacija pronaći put do što većeg broja korisnika iPhonea, kako muškarci više ne bi morali na vlastitoj koži učiti da se žene nisu rodile sa šminkom.


Povezano