Objavljeno

Oh Joy Sex Toy: Recenzija seks igračaka u stripu

Online strip Oh Joy Sex Toy!, pokrenut u travnju ove godine, namijenjen je prije svega 18+ populaciji. Stripove crta i piše Erika Moen, talentirana freelance karikaturistica i zaljubljenica u seks igračke koja obećaje da će se dotaknuti raznih tema vezanih uz seks.

”U ovim kratkim stripovima neće biti riječ samo o igračkama, već i svemu onome što mi padne na pamet vezano za tijelo, seks, seksualnost i seks industriju”, kaže Erika i doista ne razočarava.

Njezini stripovi pokrivaju raznoliki spektar osobnosti i identiteta, prikazujući različite tipove i građe tijela, spolove i oblike seksualnosti, bez isključivosti, a sve to OJST čini drugačijim u odnosu na većinu ponuđenih sadržaja u svijetu seks industrije kojom uglavnom dominiraju bijela, cis-rodno tijela.

Kako bi se suprotstavio štetnoj homogenosti seks industrije, OJST nastoji ponuditi relevantan sadržaj za svaki spol, tip tijela i seksualnost.

Koristeći široku lepezu rodno neutralnih likova, koji su više nego sretni što testiraju određene proizvode, strip je koristan za svakoga, bez obzira na rasu, spol, ili tip tijela.

Novi sadržaj izlazi svakog utorka!

Više o stripu Oh Joy Sex Toy! i autorici možete pronaći na službenoj stranici. [A.H.] Bust.com…


Povezano