Objavljeno

Modna kampanja u suradnji s komičarkama

BetaBrand je “linija odjeće s funky stvarčicama, koja će vas natjerati da ozbiljno razmislite o tome da platite 160 dolara za hoodie“. Poznati su i po Vagina deki, izrađenoj uz pomoć Vagisoft tehnologije.

No, osim zanimljivim odjevnim predmetima, otkačeni imidž BetaBrand definitivno kreira i zanimljivim odabirom modela za svoje kolekcije. Donedavno, točnije do ovogodišnje proljetne kolekcije, modeli su bili prijatelji i članovi obitelji zaposlenika.

U proljeće ove godine odlučili su se na promjenu te su kao modele angažirali doktorice znanosti koje su pronašli na Facebooku. Nadalje, s obzirom da su u BetaBrandu oduševljeni svojom bazom obožavatelja/ica, pokrenuli su natjecanje u kojem su zatražili svoje klijentice da postave slike u njihovoj odjeći, a koje će biti prikazane na billboardu u centru San Francisca.

S dolaskom jeseni, BetaBrand je lansirao novu, jesensku kolekciju, a novi modeli su komičarke! Liniju Fall Comedy Collection reklamiraju, među ostalima, Brenda Hsueh, jedna od scenaristica popularne serije Kako sam upoznao vašu majku (How I Met Your Mother)Sarah HaskinsEmily Halpern, autorice serije Trophy Wife, te genijalna Jessie Kahnweiler, autorica kratkog filma Meet My Rapist. Jezebel


Povezano