Objavljeno

Ženski nogometni tim ‘Peachwise’ iz Novog Sada traži sponzore

Peachwise iz Novog Sada traži sponzore za natjecanje u Švedskoj, koje će se održati u kolovozu 2015. Cilj Peachwisea je afirmacija ženskog amaterskog nogometa, druženje kao i borba protiv stigme i diskriminacije sa kojom se svakodnevno susrećemo, a koja neizostavno vezana uz ženski nogomet.

“Verujemo da postoji jako puno devojaka/žena koje, kao ni mi do pre godinu i po dana, nemaju sa kime da igraju i podele ljubav prema ovom sportu, koji je na žalost u Srbiji još uvek ‘muški domen’ i stoga težimo da se umrežimo sa lokalnim ženskim timovima, pozovemo sve koje žele da nam se pridruže, igraju sa nama ili protiv našeg tima i ohrabrimo one koje bi želele da u vlastitom okruženju pokrenu ženski amaterski fudbalski tim”, kažu djevojke.

Tijekom proteklog mjeseca, zajedno sa Sportskim Centrom Hattrick iz Novog Sada, gdje redovito treniraju, organizirale su Ligu rekreativnog malog fudbala za žene na umjetnoj travi, a plan je nastaviti rad na afirmaciji ženskog nogometa i motivacija drugih djevojaka/žena koje se žele priključiti.

Tim Peachwise se prijavio za sudjelovnje na Eurogames u Stokholmu od 5. do 9. kolovoza 2015.(http://www.eurogamesstockholm.com/), na kojima svake godine nastupa oko 5000 sudionika/ca, a budući da ni pojedinačno ni kao tim nismu u mogućnosti financirati odlazak na turnir, ovim putem obraćaju se za financijsku podršku/sponzorstvo svima koji smatraju da je njihova inicijativa hvalevrijedna.

Za dodatne informacije obratite se na info@peachwise.com.


Povezano