Objavljeno

Započela crowdfunding kampanja “Fierce Women – All the Right Cards”

S veseljem javljamo čitateljicama i čitateljima da od danas putem naše crowdfunding kampanje “Fierce Women – All the Right Cards” imate priliku nabaviti društvenu igre Fierce Women koja promiče doprinos žena u društvu.

Fierce Women je prva društvena igra na domaćem tržištu koja je posvećena ženama. Igra uključuje 56 karata ilustriranih portreta žena koje su kroz povijest dale izniman doprinos u području znanosti, umjetnosti, kulture, feminizma, politike i aktivizma. Namijenjena je svim generacijama te nudi priliku za druženje i provođenje slobodnog vremena na zabavan, edukativan i društveno angažiran način.

Igra upoznaje igrače i igračice sa strašnim ženama koje su dale iznimne doprinose društvu u područjima kulture, politike, znanosti, ljudskih prava i umjetnosti. Nastala je u suradnji K-zone i osam domaćih ilustratorica (Sanja Stojković, Rina Barbarić, Tea Šokac, Željka Tkalčec, Ana Kovačić, Ivana Štrukelj, Branka Hollingsworth i Nataša Rašović), koje su ilustrirale portrete “strašnih žena” na kartama, te spisateljem i programerom Želimirom Perišem.

Nabavom karata kroz ovu kampanju omogućit ćete nam tisak 1 000 paketa društvene igre Fierce Women i pomoći da pokrenemo društveno poduzeće za poduzetnice u kulturi.

Podržite kampanju i osigurajte si jedan od prigodnih proizvoda – od paketa karata po povoljnijoj cijeni i inspirativnih naljepnica do strašne torbe u kojoj možete nositi art printove naših umjetnica!

Kampanja traje od 5. do 26. ožujka.

Igraj na kartu ravnopravnosti – podrži Fierce Women!

Strašne žene pratite na:

  


Povezano