Objavljeno

Tilda Swinton mogla bi postati novi Doctor Who?

Glumica Tilda Swinton popela se na sam vrh vruće liste novih potencijalnih kandidata i kandidatkinja koji_e bi moglie_e uskočiti u cipele Gospodara Vremena Doctora Whoa nakon što s tog mjesta odstupi sadašnji Doctor Peter Capaldi.

Dobitnica Oskara trenutno je na vrhu ljestvice favorita koji bi mogli preuzeti ulogu Doctora Whoa, a koja je kreirana nakon što je u siječnju ove godine Capaldi objavio kako će specijalno božićno izdanje Doktora Whoa u 2017. biti njegova posljednja vožnja u Tardisu.

Nakon što su započete razne spekulacije o njegovoj zamjeni, Swinton je na kladionicama isprva svojim fanovima i fanicama bila prilično rizičan ulog, ali su joj se koeficijenti u međuvremenu povećali s 10/1 na 7/2.

Na vrhu ljestvice potencijalnih kandidata nalaze se Kris Marshall i Olivia Colman, a u igri su još uvijek Maxine Peake i Ben Whishaw.

Jessica Bridge s kladioničarskog portala Ladbrokes je kazala: “Kockari_ce koji_e ulažu svoj novac u oklade o idućem Doktoru sve su više uvjereni_e kako će ulogu preuzeti žena, a većina je prstiju trenutno uperena u Swinton.”

Ostale potencijalne kandidatkinje za preuzimanje uloge Doktora su Michelle Gomez, koja u seriji tumači Missy, Hayley Atwell iz Captain America te Amanda Abbington iz popularne serije Sherlock.

Ekskluzivni producent serije, Steven Moffat, već je ranije nagovijestio kako bi iduća kandidatkinja za vodeću ulogu u BBC-evoj seriji zaista mogla biti žena.

“Mislim da bi idući put Doktora mogla tumačiti žena. Ne vidim zašto ne.” izjavio je Moffat.

Tom je izjavom obećao dosta uzbuđenja prije no što je i sam najavio povlačenje iz ove serije.

“Kao i Petera, i samog me očekuje napuštanje najboljeg posla kojeg ću ikad imati.” kazao je. “Ali spoznaja da ću to učiniti u društvu najboljeg, najljubaznijeg i najmudrijeg muškarca kojeg poznajem ovaj tužan završetak čini mrvicu slađim.” [E.H.] Metro


Povezano