Objavljeno

Evo odakle je Šprajc posudio nadahnuće za svoj „genijalni intervju s gospodinom Nitkoom“!

„Šprajc opet razvalio“, „Genijalni Zoran Šprajc“, „Urnebesni Šprajcov intervju“, naslovi su kojima se jutros domaći elektronički mediji i komentatori na društvenim mrežama doslovno natječu u zadaći veličanja dosjetljivosti i maštovitosti voditelja RTL-ovog dnevnika i najpopularnijeg hrvatskog tv novinara Zorana Šprajca.

On je sinoć u emisiji RTL Direkt na duhovit način komentirao najnovije podatke CRO barometra po kojima je trenutno najpopularniji političar „Nitko“ s 23,3% glasova građana. Šprajc je intervjuirao praznu stolicu, a u vlastitim protupitanjima izrekao je nekoliko sarkastičnih opaski o predsjednici Kolindi Grabar Kitarović, premijeru Andreju Plenkoviću i trenutnom lideru SDP-a Davoru Bernardiću.

Bez namjere da Šprajcu odričemo talent za duhovito korištenje tv medija u svrhu političkog komenatara, podsjetit ćemo na prilično sličan koncept intervjua s praznom stolicom kojeg je prije pet godina izveo Clint Eastwood na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji, ismijavajući Barracka Obamu.

Pogledajte video!


Povezano