Zapošljavamo suradnicu/ka na projektu LGBTIQ+ radnopravnost

Tražimo suradnika/cu za pravne poslove na projektu LGBTIQ Work Equality Alliance – Fighting Discrimination and Promoting Equality in Employment (LGBTIQ+ radnopravnost).

Želimo ojačati naš projektni tim suradnikom/com u području zaštite prava i suzbijanja diskriminacije LGBTIQ+ osoba na radnom mjestu i pri zapošljavanju na sljedećim poslovima:

  • Sudjelovanje u pripremi i provođenju edukacijskih programa za poslodavce i sindikate
  • Odgovori na pitanja i pravno savjetovanje iz područja radnog prava i radnog odnosa (putem web stranice, do 20 upita korisnika/ca godišnje) u području suzbijanja diskriminacije i zaštite dostojanstva radnika na radnom mjestu
  • Pomoć u prilagodbi pravnih akata iz područja radnog prava (pravilnici o radu i drugi posebni akti – područje zaštite dostojanstva radnika i zaštite od diskriminacije)

Tražimo osobu koja je završila jedan od sljedećih fakulteta:

  1. završen integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni pravni studij ili
  2. preddiplomski ili diplomski sveučilišni studij socijalnog rada ili socijalne politike ili
  3. specijalistički diplomski ili preddiplomski stručni upravni studij (studij javne uprave)

Radno iskustvo nije važno, ali prednost imaju osobe koje imaju radno i/ili volontersko iskustvo u području rada s ranjivim i/ili marginaliziranim skupinama.

Ukoliko se pronalazite u ovom opisu priložite svoj životopis i diplomu fakulteta i javite nam se mailom na: noah@voxfeminae.net.

Radni odnos se zasniva na određeno u trajanju od 22 mjeseca na nepuno radno vrijeme (20 sati tjedno, 4 sata dnevno). Predviđena plaća za navedenih pola radnog vremena je neto + prijevoz i prehrana – ukupno 5.436,00 HRK. Početak rada je 1. ožujka 2022. godine.

Rok za prijave je 4. veljače 2022.


Povezano