Razvoj poduzetničkih poduhvata za mlade žene s fokusom na majke i migrantkinje do 28 godina

NADOPUNA: Produžen je rok prijava za CAPSULE program kojem je cilj podržati 105 mladih žena u dobi od 18 – 28 godina da razviju svoj poduzetnički duh i vlastitu poslovnu ideju. Odabrane će sudionice proći kroz intenzivan program koji uključuje e-učenje, inkubacijski proces te mentorske susrete i događaje međunarodne zajednice mladih poduzetnica iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske. Prijave su otvorene do 10. rujna 2023. Sudjelovanje u programu je besplatno. Program CAPSULE u Hrvatskoj provodi Impact Hub Zagreb.


Do 30. kolovoza otvorene su prijave za CAPSULE program koji u Rumunjskoj, Mađarskoj i Hrvatskoj Impact Hub Zagreb provodi zajedno s Impact Hub Bucharest, Impact Hub Budapest i Career Shift.

Program CAPSULE fokusiran je na razvoj poduzetničkih kapaciteta mladih žena koji im pruža sve potrebne resurse da ostvare svoj potencijal, prevladaju ograničavajuće okvire i razviju svoju poslovnu ideju.

Traži se 35 ambicioznih mladih žena od 18-28 godina koje su zainteresirane za razvoj poslovnog poduhvata i na početku su svoje profesionalne karijere. Tijekom programa završit će 5 online tečajeva, povezivati ​​se na događajima međunarodne zajednice mladih poduzetnica i lokalno sudjelovati u 3 intenzivna inkubacijska vikenda.

Posebno se pozivaju:

???? Mlade majke koje žele razvijati samostalni poslovni poduhvat
???? Mlade žene iz ugroženih kategorija kao što su migranti, izbjeglice ili osobe koje su napustile svoje domove i nalaze se u zemljama partnerima programa
???? Mlade žene iz Europske unije koje žele postati poduzetnice, a ne znaju koji su koraci potrebni da krenu u poduzetništvo.

Saznajte više o programu i prijavite se do 10. rujna: https://zagreb.impacthub.net/capsule/


Povezano