Natječaj za online izložbu “COVID-19”

Umjetnici stoljećima odgovaraju na aktualne svjetske probleme – političke, ekonomske, gospodarstvene… Bash ART ovim putem poziva vizualne umjetnike i umjetnice da odgovore na koji način doživljavaju najaktualniju tematiku današnjice, COVID-19.

Natječajem se pozivaju svi vizualni umjetnici i oni koji se tako osjećaju, polaznici umjetnički orijentiranih srednjih škola, likovnih akademija, akademski umjetnici i sve osobe aktivne na području vizualnih umjetnosti svih godišta da pošalju kvalitetne fotografije radovau digitalnom formatu aktualne tematike COVID-19 u svim likovnim tehnikama (fotografija, novi mediji, film, crtež, slika, grafika, instalacija, skulptura…).

Broj radova po osobi nije ograničen.

Na koji način sudjelovati?

Na Facebook profil pošaljite poruku zajedno s kvalitetnim digitalnim oblikom svog rada visoke rezolucije (skenirano ili fotografirano). U svojoj poruci navedite i sljedeće podatke: ime i prezime, naziv djela, tehnika.

Prijaviti se možete i putem email adrese info@bashart.info s naznakom ‘Za natječaj COVIDA-19’ s istim podatcima.

Rok za slanje je 20.4.2020.

Selektirani radovi će biti prezentirani na službenoj stranici bash ART i na Facebook stranici. Prijave će razmatrati projektni tim programa.

Za sve dodatne informacije, javite se porukom ili komentarom na Facebook stranici ili putem ranije navedene e-adrese.


Povezano