Za vikend besplatni dokumentarci u Restartovoj online videoteci

Funne: djevojke koje sanjaju more

Tijekom subote i nedjelje, 13. i 14. srpnja, više od osamdeset naslova iz Restartove doku-riznice moći će se pogledati potpuno besplatno na stranici volimdokumentarce.net.

Za gledanje filmova potrebno je unijeti promo kôd hrpadobrihdokumentaraca.

U Restartovoj online videoteci mogu se pogledati dokumentarni filmovi poput ‘Srbenke’ Nebojše Slijepčevića, koja je osvojila niz prestižnih nagrada od Sarajeva do Nyona i Cannesa, ‘Na vodi’ Gorana Devića, laureata DOK Leipziga, i ‘Ne diraj!’ pobjedničkog filma Berlinalea koji progovara na temu ljudskog straha, ali i želje za intimnosti.

Ljubitelje dokumentarnih biografija oduševit će niz naslova poput ‘Bergman: jedna godina, jedan živo’, ‘Grace: Bloodlight and Bami’, ‘Che – Novi čovjek i Marley’.

U Restartovoj videoteci postoje i dokumentarci s kojih ‘vrijedi otpuhati prašinu’, kao što je domaći dokuhit ‘Gangster te voli’ o slavnom provodadžiji iz Imotskog, ‘Funne: djevojke koje sanjaju more’ o grupi Talijanki ‘u najboljim godinama’ koje po prvi put u životu dolaze na more – u Hrvatsku ili ‘Trst Jugoslavija’, dokumentarac o omiljenoj šoping destinaciji u Jugoslaviji.


Povezano