Trans Aid – Zimske radosti u Šesnaestici

Trans Aid vas poziva da im se u utorak, 18. prosinca, od 18 do 21 sati na Zimskim radostima u prostoru Šesnaestice. Igrat će se društvene igre u Družionica kutku, izrađivati blagdanski ukrase, čestitke i pisamca u Izradionica kutku te održati turnir u „Poop the Potato“ igri.

Ukoliko se želite pohvaliti i počastiti druge svojim kulinarskim specijalitetom, slobodno ga ponesite, no ovo nije obvezno. Povedite frenda_icu ili dođite sami_e!

A znate li što je Secret Santa? Ako ne znate, uskoro ćete doznati, a za sada je samo važno da sa sobom umjesto ulaznice na Zimske radosti, ponesete zapakirani poklon. Rabljeni ili novi (ne skuplji od 20kn), svejedno je, samo ga lijepo zapakirajte!

Božićno, ali nema veze s Božićem, blagdansko, ali blagdani još nisu počeli, zimsko, ali u potpuno toplom prostoru, zabavno, ali korisno – ove godine Trans AId je za vas pripremio pravu poslasticu. Događanje vođeno načelom „za svakog po nešto“ nudi bogat program zabave: od društvenih igara, preko natjecanja i izradionice, do home made hrane.

Događanje je namjenjeno trans, inter i rodno varijantnim osobama, LGBQ osobama te LGBTIQ-friendly osobama.

Više informacija o događanju možete potražiti na Facebook stranici eventa


Povezano