Radionica Pillow Talk – ugradi pojačalo u jastuk!

Radionica voditeljice Deborah Hustić pod nazivom PillowTalk na kojoj će polaznici izraditi pojačalo koje će ugraditi u jastuk, održat će se u subotu, 11. srpnja od 14 sati u Radioninom labu.

Sluša ti se lagana mjuza ili podcast u krevetu, a ide ti na živce žuljanje i ispadanje sluški? Ne da ti stalno namještati volumen na zvučniku? Ispraznile su ti se baterije na daljincu? Napeto ti je napraviti svoje prvo DIY pojačalo? Zanimaju te neke osnove elektronike, a nemaš petlje baciti se u to? Imaš viška vremena i pitaš se kako ga iskoristiti? OK! Imaš sve preduvjete da se prijaviš na radionicu PillowTalk, napraviš si svoje prvo pojačalo i ugradiš si ga u svoj jastuk! (a možeš i u nečiji drugi [ʕ •ᴥ• ʔ]).

Polaznici će savladati osnove elektronike i zalemiti pojačalo koje će potom  spojiti na mali zvučnik/e te ugraditi u jastuk koji prethodno donesu sa sobom. Na takvo pojačalo možete audio kabelom spojiti svoj mobitel, MP3 uređaj ili bilo koji drugi audio uređaj. Dodatni tekstil, konci, zifovi, drukeri i sl. materijali osigurani su od organizatora. Polaznici nose svoja pojačala kućama.

Deborah Hustić – medijska umjetnica, edukatorica i voditeljica Udruge za razvoj ‘uradi sam’ kulture – Radiona. Bavi se nosivom tehnologijom i zvukom te razvojem edukacije putem radionica podržavajući STEAM koncept. Sudionica brojnih domaćih i međunarodnih festivala, izložbi i konferencija u domeni DIY / DIWO elektronike, intermedijalnih i hibridnih umjetnosti. Stvara eksperimentalnu elektroničku glazbu za plesne predstave i performanse. Voditeljica niza radionica kreativne elektronike, eTekstila i design thinkinga za djecu, mlade i odrasle.

Prijaviti se možete na e-mail radiona.org@gmail.com do četvrtka, 9. srpnja u ponoć. Svakako napišite nekoliko rečenica o sebi i navedite razloge prijave. Radionica je besplatna.

Maksimalan broj polaznika je 10 uz mogućnost podjele na dvije radionice u ovisnosti o situaciji s korona virusom Covid-19 u Republici Hrvatskoj.

Polaznike molimo da sa sobom obavezno ponesu zaštitne maske, dok su dezinfekcijska sredstva osigurana u Radioni!


Povezano