Radionica organizacije društvenih događanja za zajednicu

Autorica vizuala: Jordi Ilić/Sjenomor

K-zona u suradnji sa inicijativom Zbeletron u subotu, 23. ožujka od 14 do 16 sati održava prvu u nizu LOUD! HR radionica posvećenih razvoju organizacijskih i tehničkih vještina u provođenju glazbenih i kulturno umjetničkih programa u LGBTIQ+ i feminističkoj zajednici.

Radionica organizacije društvenih događanja namijenjena je svim osobama, članicama i volonterkama udruga i inicijativa koje žele steći osnovna znanja potrebna za kvalitetnu provedbu raznih društveno-kulturnih događanja za zajednicu.

Na radionici ćemo proći čitav proces organizacije događanja, od komunikacije s potencijalnim provoditeljima programa, prikupljanja financijskih sredstava i izrade budžeta, osiguravanja tehničkih preduvjeta, mobilizacije volontera, medijskog oglašavanja i promocije događanja, do kreiranja sigurnog prostora za posjetitelje/ice na samom događanju.

Radionicu ćemo prilagoditi ovisno o potrebama prijavljenih polaznika i polaznica radionice.

Voditeljica radionice je Emina Hermann, voditeljica Društvenog centra Šesnaestica, producentica Vox Feminae Festivala i koordinatorica inicijative Zbeletron. Emina se više od 10 godina bavi organizacijom i provedbom različitih vrsta događanja za LGBTIQ+ i feminističku zajednicu – radionica i edukacija, okruglih stolova, filmskih projekcija, izložbi, koncerata, partyja i raznih ostalih hibridnih društveno-kulturnih događanja.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a prijave se zaprimaju putem linka najkasnije do 20. ožujka u ponoć.


Povezano