Pridruži se Zagorkinom književnom klubu!

Prijavite se na novu aktivnost Memorijalnog stana Marije Jurić Zagorke, kojim upravlja Centar za ženske studije – Zagorkin književni klub!

Volite čitati Zagorku? Željeli_e biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, njezinim romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama? Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinom na koji su korespondirali ondašnju stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ljudska i ženska prava? Onda je ovo upravo za vas

Sastanci će se odvijati jednom mjesečno, utorkom (1. grupa) i petkom (2. grupa) u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat će se o prethodno pročitanoj knjizi, a popis literature za godinu 2020/2021. članovi_ice će dobiti na prvom sastanku, koji će se održati u prvoj polovici rujna.

Kotizacija za 2020./2021. godinu iznosi 200 kn.

Ako ste spremni_e otisnuti se u čitalačku avanturu sa Zagorkom, prijavite se na adresu: zagorka@zenstud.hr ili SMS-om na broj telefona 098 433 121 pošaljite sljedeće podatke:

  1. Ime i prezime
  2. Kontakt (broj mobitela i/ili e-mail)
  3. Želite li biti u grupi utorkom ili petkom?

Prijave su otvorene do 1. rujna 2020. ili do popunjavanja grupa.


Povezano