Pop-up izložba Nastje Kljaić i Lucije Krašić i promocija fanzina

U subotu 24.07.2021. od 16:00 sati Savez udruga KAoperativa organizira neformalnu radionicu i promociju zinea „Cure za Cure” u karlovačkom Urbanom parku, a ujedno će biti postavljena pop-up izložba Nastje Kljaić i Lucije Krašić.

Izložbu čine izabrani radovi iz opusa mladih uličnih umjetnica koji kao zajednički nazivnik nose naglasak na DIY upcycle-recycle kulturi i komentiranju tema kao što su konzumerizam,pop kultura,ekološka osviještenost, masovna produkcija, šovinizam, nasilje i netolerancija. Posjetitelji/ce izložbe će moći sudjelovati i u radionici izrade DIY naljepnica i manjih gerilskih umjetničkih intervencija.

Autorice izložbe također su autorice zinea „Cure za cure” koji služi kao svojevrstan zbornik radova lokalnih autorica u područjima likovne umjetnosti, književnosti, fotografije i filma. U izradi fanzina sudjelovale su Lucija Ćeškić, Alenka Mance, Anamarija Podrebarac, Aleksandra Podrebarac, Ivana Francisković Olrom, Sanja Graša, Marija Skočibušić, Maša Borović, Galina Bubnova i Anđela Žapčić. Svoj primjerak fanzina možete besplatno preuzeti na licu mjesta.


Povezano