Partycipacija: Winter edition

Zagreb Pride poziva vas da im se u subotu, 11. siječnja od 23 sata u Močvari pridružite na prvoj ovogodišnjoj Partycipaciji. 

S njima će opet biti DJ Gigo koji vas je osvojio na prošloj Partycipaciji i rasplesao do iznemoglosti uz house glazbu i trenutno najveće hitove! Gigo je na sceni već više od desetljeća, vrtio je trake u 50 domaćih klubova te službeno otvorio Ultra Europe 2016. Zna sve o dobrim tulumima pa će nam napraviti vruću atmosferu za ove zimske dane!

Kako bismo svei moglei participirati i redovito održavati Partycipacije, Povorke te Mjesece ponosa, ovaj put je ulaz uz simboličnu donaciju u iznosu od 10 kn.

* Partycipacija je klupski program koji se tradicionalno održava svake godine kao službeni party Povorke ponosa, a nastala je još 2009. godine kao odgovor na nepostojanje sigurnih i friendly mjesta za izlaske za LGBTIQ populaciju. Na tim su partyima osobe različitih identiteta mogle zajedno plesati, ljubiti se i slobodno izražavati svoje identitete, a Partycipacija se ubrzo nametnula kao jedan od sadržajno najbogatijih i najšarenijih programa u metropoli.

Više informacija o Partycipaciji možete potražiti na Facebook stranici događanja.


Povezano