Online konferencija “Podrška ranom roditeljstvu”

Postajanje roditeljem je osobna, obiteljska i društvena stvar. Podrška roditeljstvu ostvaruje se u obiteljskom i širem društvenom kontekstu: kroz medicinsku skrb za majku i dijete, dostupnu podršku mentalnom zdravlju roditelja, senzibilizirano radno okruženje, pravnu sigurnost i promicanje vrijednosti ravnopravnog roditeljstva.

Na ovogodišnjoj konferenciji Centra KlubkoPodrška ranom roditeljstvu: potrebe i mogućnosti” gostuju stručnjaci iz zdravstvenog, javnog, privatnog i civilnog sektora koji progovaraju o prilikama i realnim mogućnostima roditelja u Hrvatskoj u ostvarivanju svih prava, skrbi za mentalno zdravlje i ravnopravnog roditeljstva, osobnoj i partnerskoj dimenziji roditeljstva, izazovima roditelja djeteta s teškoćom u razvoju, teškoćama s kojima se sami roditelji mogu suočiti, senzibilizaciji stručnjaka koji rade s djecom i roditeljima i drugima.

Raspored izlaganja pronađite na službenoj stranici: https://www.klubko.hr/online-konferencija-podrska-ranom-roditeljstvu-potrebe-i-mogucnosti/

Iz programa izdvajamo predavanje Anje Mihajlović (K-zona) Žene u partnerstvu i roditeljstvu: Jesmo li ravnopravne ili u burnoutu? u četvrtak, 14.3. u 16:45.

Prijave za sudjelovanje primaju se putem prijavnice.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte info@klubko.hr


Povezano