Oneirotopia: radionica posvećena istraživanju vlastitih snova

Galerija Močvara poziva vas na radionicu pod nazivom Oneirotopia koja će se održati od 16.7. do 18.7.2021. u Pogonu Jedinstvo

U snovima nam se predstavljaju unutarnji svjetovi koji se izgrađuju u svojoj vlastitoj logici bez našeg aktivnog djelovanja. Tumačenje diskursa o snovima i prakse pisanja tekstova/snova imaju različite tradicije ključne za formiranja kozmologija i mitova. Oni također dolaze do izražaja u praksama suvremene izgradnje svjetova kao što je vidljivo u romanu Lathe of Heaven Ursule LeGuin ili Dream Master Rogera Zelaznyja.

Tijekom tri dana sudionici će se zajednički posvetiti oneiromanciji koja će im omogućiti istraživanje na gradilištu snova. Uključujući psihoanalitički pristup interpretaciji, nadrealističke i strukturalističke prakse pisanja, kao i igranje uloga, radionica ima za cilj osmisliti kolektivnu spekulativnu Oneirotopiju.Radit ćemo s recentnim vlastitim snovima pa razmislite je li vam ugodno i jeste li sanjali u posljednje vrijeme. Prethodno iskustvo u pisanju ili u sličnim world building radionicama nije potrebno. Jezik radionice je engleski.

Voditelj radionice: Trakal > https://www.trakal.net/

Termini radionice:
Petak [16.07.] 17:00-21:00
Subota [17.07.] 16:00-21:00
Nedjelja [18.07.]: 16:00-21:00

Prijave se šalju na e-mail adresu: lovro.japundzic@gmail.com
Rok za prijave: 14.7.2021.


Povezano