Humanitarni stand-up Zaklade Solidarna

Vodeća imena regionalne stand-up komedije nastupit će u subotu 7. listopada od 19 sati u CineStaru (Branimir centar) na drugoj po redu humanitarnoj večeri smijeha pod nazivom „Top lista regionalista“.

Pridružite se dvosatnoj dozi humora i kupovinom ulaznica podržite humanitarni cilj ove večeri – osiguranje stipendija za djecu slabijeg imovinskog stanja fonda Desa & Jerko Baković Zaklade SOLIDARNA.

Gledatelji će moći uživati u nastupima vrhunskih regionalnih imena stand-up scene, fantastičnoj petorki pod voditeljskom palicom Pedje Bajovića. Tako će se uz njega, na pozornicu popeti i njegov sugrađanin Hrvoje Krmelić koji izlazi iz svoja 4 zida direktno u Cinestar. Pojačanje na pozornici svakako je Tin Vodopivec, veteran slovenske scene, jedan od naših međunarodno najetabiliranijih komičara. Od komšija iz Srbije, dolazi nam Ana Zlatanović za koju je tajna dobre komunikacije u upornom ćutanju. Nadamo se da će na pozornici ipak podijeliti koju riječ, zato ju nemojte propustiti! Iz Srbije stiže i Semir Gicić, na čijim nastupima nema muško-ženskih odnosa, političkih tema, psovki, viceva, jeftinih metafora… A da nema dobrog humora bez bosanskog humora ili još konkretnije, onog hercegovačkog, (raz)uvjerit će vas Omer Hodžić iz Mostara.

Ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria po cijeni od 14 EUR. Ako želite dodatno podržati mlade stipendiste/ice, dostupne su i ulaznice od 20 EUR: https://rb.gy/snuaj


Povezano