DevFest po prvi put u Zagrebu

GDG Zagreb (Google Developers Group) i Women Techmakers Croatia po prvi puta organiziraju konferenciju DevFest koja će se u subotu, 1. Prosinca s početkom u 09:00 sati održati u HUB385 (Petračićeva 6, Zagreb). Cilj konferencije jest spojiti lokalnu developer zajednicu sa svjetskim stručnjacima i stručnjakinjama u sektoru mobile, Web i Cloud tehnologija. Konferencija će ujedno  studentima/cama i mladima približiti poslovni sektor na zabavan i edukativan način.

Zanima te koji su najnoviji trendovi u programiranju? U SEO optimizaciji? Sigurnosti na webu? Self driving automobilima? Android aplikacijama i čuti tips&tricks od uspješnih vlasnika IT firmi?

Zanima te kako diše i što nudi IT sektor u Hrvatskoj? Želiš upoznati lokalnu zajednicu i vidjeti na koji način rješavaju svakodnevne prepreke u struci?

Na DevFestu sudjeluju sjajni govornici iz svjetski poznatih kompanija: Martin Splitt (Google), Nenad Bakić (IRIM – Croatian Makers), Bruno Vunderl (MBition GmbH Mercedes-Benz Innovation Lab), Biljana Cerin (Ostendo Consulting), Ana Baotić (Asseco SEE).

Osim samih predavača i predavačica, organizatori/ce su pripremili/e i Speed Dating s potencijalnim poslodavcima za bolji uvid u lokalni IT sektor, Show and tell prostor za prikazivanje zanimljivih projekata i inovacija, veliki prostor za networking i mnogo iznenađenja.

Predstavnici/e poslovnog sektora prikazat će se, ne samo kao potencijalni poslodavci, već i kao mentori u razvoju specifičnih znanja i stručnih kompetencija koje zahtijeva tržište rada.

Za studente i studentice je osigurana simbolična cijenu ulaznica od 25kn, uz predočenje važeće x-ice, dok je puna cijena ulaznice 350kn. Uz kod WTMCROATIA djevojke i žene mogu ostvariti 50 posto popusta. Karte možete rezervirati ovdje.

Raspored izlaganja možete pronaći na službenim stranicama konferencije.

Povezano