Coffeed-19 – izložba kolaža Karibu kreativaca

Gosti Karibu Kaaawe na Trešnjevki, ujedno umjetnici na korak do potpune afirmacije svojih djela, ispijajući kave u pred i post Coffeed-19 periodu, pretočili su svoje ideje u djela koja će biti predstavljena u petak, 26.6. u 17h.

Martina Martin i Zoltan Bakai, Karibu kreativci, osim što piju specialty coffee, misle i na naš planet. Zoltan želi potaknuti ljude na zero waste život, a Martina prilikom pakiranja svojih proizvoda koristi isključivo papir i prirodne proizvode koji se mogu u potpunosti reciklirati. Izrađuje i unikatne šalice koje će te vidjeti na ovoj izložbi.

U svijetu modernih digitalnih umjetnina koje nas okružuju, Martina se odlučila na “opipljive” materijale. U svom Planina studiju izrađuje kolaže lijepljenjem različitih tekstura papira na podlogu. Serija slika “Ona”, izrađenih tehnikom kolaža, privremeno će biti postavljena u coffee shopu Karibu Kaaawa. Martina je pripremila i uspomene koje možete ponijeti doma i predstavit će vam nekoliko digitaliziranih motiva svojih kolaža koji će se na dan otvorenja moći kupiti po nižoj cijeni.

Zoltanov projekt Coffeed-19, koji tematizira problem gomilanja coffee-to-go šalica, odnedavno krasi prostor Karibua, a više o ideji i realizaciji projekta moći ćete pitati i samog umjetnika u petak na kavi.

Facebook event pronađite ovdje.


Povezano