Objavljeno

Vodič za nesnosno barenje žena uklonjen s Kickstartera

Ken Hoinsky nedavno je pokrenuo Kickstarter kampanju za prikupljanje 2.000 do dolara kako bi objavio Above The Game: A Guide To Getting Awesome With Women, zbirku eseja o “umjetnosti barenja” koje je napisao na forumima kao što je Reddit.

Samo deset sati prije isteka vremena za financiranja, blogerica Casey Malone pronašla je neke od Hoinskyjevih postova na Sedditu, potkategoriji Reddita posvećenoj barenju i takozvanim tehnikama “zavođenja”, te ih arhivirala u slučaju da Hoinsky iste obriše, što je i učinio.

Oni uključuju zaista šarmantne prijedloge: “Sjedite u položaju u kojem joj možete trljati nogu i leđa. Fizički ju podignite i posjednite u vaše krilo. Nemojte pitati za dopuštenje, budite dominantni”, kao i: “Natjerajte ju da odgurne vašu ruku što se više približavate njenoj vagini. Izvucite svoj penis i stavi njenu ruku na njega. Zapamtite, ona vam dopušta da to učinite, jer ste se postavili kao lider. Ne pitajte za dozvolu, zgrabite ju za ruku i stavi je na svoj penis…”

Ipak Hoinsky piše i: “Ako u bilo kojem trenutku djevojka želi da prestanete, ona će vam to reći. Ako kaže “Prestani” ili” Makni se od mene” ili ako se sama odmakne, znate da nije zainteresirana. To se događa. Odmah se zaustavite i recite: “Nema problema, ja ne želim učiniti ništa što se tebi ne sviđa”.

No, to je samo mala napomena onome što inače zvuči kao vodič za seksualno uznemiravanje.

Iz Kickstartera su odgovorili: “Zabrana ‘vodiča za zavođenje’ ili bilo čega sličnog, stupa na snagu odmah. Ovaj materijal potiče mizogino ponašanje i nije u skladu s našom misijom financiranja kreativnih radova. Te stvari ne pripadaju na Kickstarter.”

Što se tiče Hoinskyjeve kampanje, prikupio je 16,369 dolara, daleko više od planiranih 2000. [A.L.] Slate.com…

Više o njegovom stajalištu možete pročitati u intervjuu Ken Hoinskey on Seduction, Women and Mistakes.


Povezano