Objavljeno

Upoznajte Baddie Winkle, 87-godišnju Instagram senzaciju

Helen Van Winkle, poznatija kao Baddie Winkle, voli nositi majice sa slikom Justina Biebera i čupave suknje u duginim bojama. Na Instagramu je prati 1.1 milijun ljudi, a nedavno je gostovala na MTV-jevoj MVA dodjeli.

Helen je postala prava senzacija kratko nakon što je njena unuka Kennedy objavila prvu fotografiju bake u tie-dye majici. Uspostavilo se da baka ne voli ‘staračku odjeću’ i rado pozira prepuštajući unuci detalje oko prezentacije. S vremenom su im počeli pristizati novi razigrani odjevni predmeti, od kojih zajedno stvaraju dobitne kombinacije.

Helen kaže kako joj je ova avantura pomogla da prihvati smrt muža i sina: „Ne znaš što ti se može dogoditi. Vječno sam krivila Boga. Stalno sam plakala jer se nisam mogla pomiriti s time pa sam se preobrazila u Baddie Winkle.

Baddie je poznata po svojoj sklonosti infantilnim cvjetnim uzorcima i bojama, ali i street obilježjima. Mnogi na marihuana-uzorke i natpise poput ‘Drake would never treat me like this!’ reagiraju zabrinuto, upozoravajući na porugu koja je doprinijela njezinoj slavi, a koja se odnosi na ‘neinformiranost’ o implikacijama robe koju promovira.

Unatoč tome, čini se da Winkle pouzdano upravlja svojom internetskom osobnošću. Njezina je deviza „živi i pusti druge da žive“ te nema sumnje da će nastaviti osvajati internet, pritom se zabavljajući sa svojom obitelji. The New York Times…


Povezano