Objavljeno

Kad bi se o glumcima govorilo kao o glumicama

Časopisi vole pratiti svaki detalj života slavnih ženskih osoba, posvećujući posebnu pažnju tome, kakva im je primjerice linija u novim, bijelim hlačama. No, što je s muškarcima?

Jenna Guillaume i Jessica Misener iz BuzzFeeda zamislile su kako bi bilo kad bi bilo. U nastavku pročitajte dio imaginarnih novinskih napisa, a ostatak potražite ovdje.

⇩⇩⇩

Dok bivši striper Channing Tatum stoji u svojoj prostranoj, mramornoj kuhinji, dovršavajući svoje poznato jelo, omlet od bjelanjaka bez bjelanjaka, njegovi su oku ugodni trbušnjaci zapakirani u komotnu, prozračnu majicu koja jedva, nježno, dodiruje vrh njegovih traperica. On je na svom teritoriju, uživa kao da je ovo jelo za svoju poznatu ženu i njihovu kćer kuhao već tisuću puta dosad. Dok poseže za paprom koji „doista pojačava okus“, majica se podiže omogućivši mi pritom pogled na suncem preplanule napete mišiće koji su uzrok milijuna fantazija.

Kad je došao konobar, Zac Efron je sendvič naručio s radošću vitke žene oslobođene trudnoćom. „Ruben, molim vas“, kaže on, „s dodatkom usoljene govedine. Ne, čekajte! I sir. Znaš što? I dodatni preljev.“ Nasmije se i preda meni konobaru. „Baš sam zločest! Ali, konačno mogu jesti štogod poželim.“

„Umirem od gladi“, uzvikne Chris Evans uzbuđeno; no on sve radi uzbuđeno, kao da je život ogroman dar, i dobacuje mi jelovnik. „Moraš puno naručiti, u redu? Jer ja sam spreman JESTI, a to ne mogu sam.“ Odahnula sam shvativši da je on, unatoč tijelu koje izgleda kao da živi samo od kelja, samo običan momak u moru muškaraca koji su neprestano na dijetama. Dok naručuje kukuruzni čips i guacamole  bez gledanja u jelovnik, postajem svjesna njegove „zbiljnosti“. To je osvježavajuće. „Volim njihov oblik“, kaže on, govoreći o kukuruznom čipsu, očiju širokih i nevinih, kao da je 8-godišnje dijete.  

U svojoj 71. godini, Robert De Niro i dalje izgleda jednako blistavo i mladenački kao i prije nego što je postao otac šestero djece. Dok lagano klizi u pozu „pas koji gleda prema dolje“ za vrijeme našega intervjua i govori „Joga je moj blagoslov“, shvaćam da je to muškarac koji se odupro iskušenju botoxa i punjenja usnica, a unatoč tome naprosto sjaji. Koja je njegova tajna? „Blitva“, kaže umiljato.

Prva stvar koju ćete primijetiti kada uđete u romantičnu kolibu Jakea Gyllenhaala na plaži Malibua, jest lagani miris sandalovine i tamjana. Miris dolazi iz elegantne porculanske posude na jednom od starih kuhinjskih ormarića. „Želim da ovdje vlada seksi atmosfera“, kaže Gyllenhaal nudeći mi čašu bijelog vina (sam ga toči) prije nego što smo ušli u suncem okupan bazen. Zabacio je svoju kratku smeđu kosu i toplo se nasmijao. „Želim da ovdje vlada zen. Pravi seksi zen.“

Steve Buscemi, prepoznatljivih očiju skrivenih iza velikih tamnih dizajnerskih naočala, pući usnice i nježno puše u svoju crnu kavu (bez šećera). „Ne smije biti prevruća, zar ne?“, kaže on sugestivno se smješkajući.

Idris Elba za volanom svog luksuznog automobila mijenja brzine iznenađujućom lakoćom. Danas je u vikend raspoloženju, odjeven u casual hlače i košulju koja prigrljuje njegov poznati stas na svim pravim mjestima. Pitam ga kuda idemo, a on grize usnicu i razmišlja dok se između obrva pojavljue bora. Odjednom se nasmije, to me razoružalo. „Idemo do Taco Bella?“

George Clooney, njegove neukrotive sive lokne i njegovo iznenađujuće gipko 54-godišnje tijelo odjeveno u crno, sjaje se dok me uvodi u svoj luksuzan, ali udoban dnevni boravak. Unatoč tome što nema djece, nekako je zadovoljan svojim životom. Dok mi rukom pokazuje da sjednem, uzima zdjelu sa ratlukom i nudi me da se poslužim. „Veoma sam ozbiljan po pitanju slatkiša“, kaže umiljato.

Prekriživši lijepo građene noge ispod svog zaobljenog tijela u slabo osvijetljenoj kabini, Chris Hemsworth čeznutljivo gleda u košaru za kruh koji konobar stavlja na stol. „Zajebi to, već sutra mogu biti mrtav, zar ne?“ Šarmantno mi se nasmiješi dok uzima komad kruha i obuhvaća ga usnicama, ne brinući se gleda li ga tko. Zatvara oči i zastenje, uživajući u ugljikohidratima punom trenutku, kao da mu je posljednji. „Ako umrem, sahranite me u lijesu kruha“, kaže on otkrivajući svoj smisao za humor koji se ne slaže u potpunosti s njegovim anđeoskim izgledom.

Bradley Cooper užurbano ulazi u restoran, gotovo se spotaknuvši o svoje štikle, no još uvijek bez ikakvog napora izgleda otmjeno u bijelim, svilenim hlačama i savršeno isfriziranim plavim uvojcima. „Oprosti što kasnim“, govori zadihano, odmah pozivajući konobara da mu donese sendivč sa sirom. Čini se potpuno nezainteresiran za kalorije kad saznaje da uz sendvič dolazi pomfirt. „Uuu, onion rings! Uzmimo i to“, reče mi sa zločestim sjajem u očima.


Povezano