Zbeletron: Baby Dyke Party

U petak, 23. studenog s početkom u 21:30 u Hangout Baru (Tomićeva 5a, Zagreb) održava se ‘Baby Dyke party’ na kojemu će polaznice Zbeletronovih DJ radionica po prvi puta stati za DJ pultove i publici prezentirati stečene vještine. Ovo nije samo party, ovo je početak stvaranja nekih novih imena na sceni.

U sklopu partyja od 21:30 održat će se i Speed Friending, koji funkcionira po principu Speed Datinga, samo bez nepotrebnog pritiska i nelagode. Ukoliko si nov/a u gradu, došao/la si na novi faks ili posao, ovo je izvrsna prilika da upoznaš istomišljenike/ce i nove prijatelje/ice s kojima ćeš moći otrkivati nove lokacije po gradu.

“Nov/a si u Zagrebu? Došla/o na faks ili novi posao? Ili planiraš naći srodnu dušu jer u Galovcu Donjem, LGBTIQ+ osoba ima samo u ormaru? Sve znamo i razumijemo, zato te pozivamo da dođeš na naš Speed Friending i upoznaš novu najbolju prijateljicu/a, party vjevericu za zajednički odlazak u Masters ili vegana/ku koja_i ti može pokazati najbolja mjesta za jesti.Na Speed Friending pozvani_e su svi_e, bile u Zagrebu od rođenja ili tri dana. Dođite u 21:30, družite se, upoznajte ljude iz svoje zajednice.”

Radi lakše organizacije Speed Friendinga mole se zainteresirani da svoj dolazak najave ispunjavanjem kratkog formulara kojeg možete pronaći na ovom linku.

Pripremite Shazam jer vas očekuju divlje i neobuzdane trake, pravi bućkuriš žanrova glazbe.

UPAD: 10kn kao simbolična donacija za pripremu ‘Lez Of The Year – Godišnje dodjele nagrada za lezbijku godine’, na kojem će ulaz biti besplatan.

Više informacija o partyju možete potražiti na Facebook stranici događanja.

Povezano