U čast ženama koje razbijaju stereotipe – LEAP Women Summit

Prvi po redu LEAP Women Summit održao se 14. i 15. prosinca u prostoru Algebra Lab-a u Zagrebu (Ilica 242). Summit je okupio zanimjive govornice iz cijeloga svijeta koje su kroz svoja iskustva pokazale kako se nositi sa digitalnim transformacijama i modernim zahtjevima poslovanja.

Summit se sstojao od dva dijela. Prvog dana summit-a održale su se interaktivne radionice sa fokusom na inovacije i vodstvo. Drugi dan Summita se fokusirao na iskustva naših govornica i panel čija je tema vođenje biznisa kao žena. Kroz cijelo trajanje Summita se provlačilo pitanje “Kako uskladiti poslovni i privatni život?”. Uz to, Summit je bio odlična prilika da se upoznaju inspirativne, uspješne žene i poveže se sa ostalim sudionicama koje se žele usavršavati i privatno i poslovno.

Selma Prodanović mijenja percepciju žena u startup svijetu

Selma Prodanović je međunarodno priznata poduzetnica, investitorica i konzultantkinja koja je do sada radila sa preko 1000 startapa. Njena sposobnost da prepozna i poveže poslovne prilike ju je lansirala u status medijske zvijede u preko 40 zemalja svijeta. Uz sve to, Selma je majka dvoje milenijalaca koji joj predstavljaju najveći ponos u životu.

Kako dizajn mijenja svijet i način razmišljanja? Saznaj od Lindsy Szilvasi!

Ako vjerujete Lindsy Szilvasi najlakši put do inovacija i rasta poduzetništva je kroz primjenu metodologije poznate kao Design Thinking. Lindsey je međunarodno priznata stručnjakinja u razvoju poduzetništva i inovacija. Svoju karijeru je započela u Google-u, dok se danas više fokusira na rad sa mladima, korporacijama i državnim poduzećima u svrhu poticanja i razvoja poduzetništva.

Više informacija o LEAP Women Summit-u može se pronaći na službenoj internet stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

Povezano