Proces #18: Abergaz + DJ Pez / Birthday party

U petak 12.04. od 21 do 4h održava se rođendanski party u klubu Kotač u Puli, a program je namijenjen LGBTIQ+ zajednici.

Na Valentinovo 2018. godine rodio se u klubu Kotač program kojeg do tada u gradu nije bilo. Program namijenjen LGBTIQ+ zajednici, ali i zajednici u širem smislu. Program gdje se će pripadnici LGBTIQ+ zajednice moći okupljati, upoznati i saznati nešto novo iz zajednice.

Na Valentinovo 2020. godine Proces slavi drugi rođendan i s radošću vas sve pozivamo da ga provedete s nama!

Na Procesu #18 bit će razgovora, bit će finih zalogajčića, bit će punk koncert i bit će plesa do jutra. Pa idemo redom:

Abergaz je punk band iz Zagreba nastao 2006. godine. Vjerojatno najproduktivniji punk band u domovini uz 10 objavljenih albuma i 48 spotova, trenutna postava Abergaza nastupa u ogoljenoj i totalno DIY kombinaciji: alfa i omega benda Sonja Hranjec na vokalu uz matrice s kazetofona.
Večer će kulinarski i glazbeno dodatno začiniti Goran Zgrablić i Nikola Pezić iz EatIstria. Goran je samouki chef koji će za rođendansko slavlje stvoriti slasni fingerfood, dok će nas DJ Pez natjerati na ples svojom selekcijom kako samo on zna!

Prikupljene donacije bit će proslijeđene Sonji iz Abergaza za njenu crowdfunding kampanju kako bi što prije došla do svog cilja – života u skladu sa sobom. Više o kampanji saznaj u linku gogetfunding.com/sonjin-bluzsonjas-blues/ .

Kada bi nešto mogli zaželjeti za rođendan, to bi bilo da svi više participiramo, doniramo, podržimo i pomognemo diskriminirane, marginalizirane i najranjivije skupine naše zajednice.
______________________________________

Zašto Proces? Zato što smo svjesni da je riječ o dugoročnoj i dubinskoj promjeni načina na koji naša zajednica funkcionira i kojoj je potrebno određeno vrijeme da bi u svom tempu prošla tu preobrazbu. Pravo na slobodu odabira i na drugačiji pogled na svijet pravo je svakog građanina ovoga svijeta. Pridružite nam se na Valentinovo u Kotaču kako bi zajedno širili ljubav, rušili barijere i gradili prostor slobode.

Proces je namijenjen posjetiteljima svih seksualnih orijentacija, nacionalnosti, spolova i rodova, vjeroispovijesti, boje kože… onima koji su željni izlaska iz rutine i koji su cijepljeni od predrasuda. Podržite različitost, ravnopravnost, uključivost i ljubav, jer ljubav nije manjina! Budite svoji, slobodni i izrazite se kako želite. Prihvatite sebe i druge. Zajedno rušimo predrasude i slavimo različitosti koje nas čine onima koji jesmo.

NO HOMOPHOBIA – NO TRANSFOBIA – NO VIOLENCE – NO RACISM – NO SEXISM

Upad: minimalna donacija od 10 kuna.

”””””””””””””””””””””””””””””””””’
www.seasplash-festival.com
www.pozitivanritam.hr
www.pdv.com.hr
www.kotac.eu


Povezano