Otvorene prijave za edukaciju “Pogodi tko”

Želiš li doprinijeti osvještavanju o LGBTIQ tematici i promicanju ravnopravnosti, a istovremeno naučiti inovativan i zabavan pristup prenošenja znanja?

Prijavi se na četverodnevnu edukaciju (25. – 28.3.) koju organizira Prostor rodne i medijske kulture K-zona, u suradnji s partnerima: Lezbijska organizacija Rijeka LORI, SOLIDARNA – Zaklada za ljudska prava i solidarnost i Stichting Centrum Tumba iz Nizozemske u okviru projekta Ravnopravnost svima!

Prijave se zaprimaju do 20. ožujka u 16 sati putem sustava za volontiranje pozitivo (koji je u beta razvojnoj fazi pa molimo za razumijevanje).
Ukoliko naiđete na probleme u sustavu pozitivo, možete se prijaviti i na e-mail info@voxfeminae.net s naslovom maila: Pogodi tko prijava

Ukoliko se prijavljujete putem e-maila, u prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt e-mail i mobitel, par rečenica o vama i motivaciji za sudjelovanje na treningu te dosadašnjem iskustvu rada i/ili volontiranja. Ako imate iskustva rada i/ili volontiranja vezana uz rodnu ravnopravnost, molimo da ih posebno naglasite.

Naglašavamo da su prijave otvorene za osobe svih dobi, seksualnih orijentacija i rodnih identiteta/izražavanja. Da bi ova edukacija bila što uspješnija, što raznolikije, to bolje 🙂

Svi prijavljeni bit će obaviješteni o selekcijskom procesu najkasnije do četvrtka 21. ožujka u 18 sati. Edukacija počinje u ponedjeljak 25. ožujka s početkom u 15:00h, u Šesnaestici (Ozaljska 16) i traje do 28. ožujka.

Trening se odvija u sljedećim terminima:
ponedjeljak 25. ožujak od 15-19 sati,
utorak 26., srijeda 27. i četvrtak 28. ožujka od 10 do 17 sati s pauzom za ručak.

Na treningu će se polaznici upoznati s participativnim i interaktivnim nizozemskim modelom, a namjena mu je uklanjanje predrasuda i neznanja putem igre.

Trening će voditi Arnold Helmantel uz dodatne 3 osobe iz nizozemske organizacije Tumba. Helmantel je socijalni radnik s 30 godina iskustva, koji zadnjih 12 godina radi kao edukator odraslih u partnerskoj organizaciji Tumba na području antidiskriminacije. Edukacija se odvija na engleskom jeziku.

Svi sudionici dobiti će potvrdu o završenom treningu.
Trening se ne naplaćuje, no sudjelovanjem svaki se polaznik_ca obvezuje na minimalno 2 sata volontiranja pomoću ove metode do kraja 2020. godine na projektu Ravnopravnost svima!

Za sva pitanja i pojašnjenja javite nam se na info@voxfeminae.net


Povezano