Močvarna aura – Sretna škola na Savi u tri koraka

Klub Močvara organizira skup radionica objedinjenih pod nazivom „Močvarna aura – Sretna škola na Savi u tri koraka“ u nedjelju, 8. rujna od 14 do 19 sati.

Projekt je nastao u suradnji s Anom Stuparić iz udruge Avokado, Marinom Vidmar iz Centra za zaštitu životinja i prirode – Key te Ivanom Pedljo i Lidijom Šolom iz udruge Tricycle Trauma.

Program je namijenjen djeci i odraslima, a sastoji se od radionice kuhanja, radionice izrade nastambi i treninga na zračnim aparatusima.

Kroz interaktivnu radionicu kuhanja, koju vodi Ana Stuparić iz udruge Avokado, biti će prikazano kako jednostavno pripremiti zdrave i fine zalogaje biljnog porijekla prikladne za užinu u školi ili pak na poslu. Sudionici će pritom naučiti kako pripremiti brze i ukusne namaze te polpete za najfinije burgere i sendviče, a sve skupa trajati će od 14 do 18 sati.

Radionica izrade nastambi, pod voditeljstvom Marine Vidmar iz Centra za zaštitu životinja i prirode – Key, svoj će mali pogon smjestiti na nasipu ispod drveća i pokazati kako izraditi kućice i hranilišta za ptice, ježeve, mačke i hotel za kukce, a tijekom radionice moći će se naučiti važnost postavljanja kućica i hranilišta, gdje ih postavljati, u koje godišnje doba, s kojom hranom i slično. Izrađene kućice i hranilišta sudionici mogu ponijeti sa sobom, a radionica će se održati od 14 do 19 sati.

Pred sam kraj događanja, od 17 do 19 sati, Ivana Pedljo i Lidija Šola iz udruge Tricycle Trauma održati će vođeni trening na zračnim aparatusima – poput svile i trapeza.

Sudjelovanja na radionicama i treningu su besplatna, a radi bolje organizacije molimo da se zainteresirani obavezno unaprijed prijave na one radionice ili trening za koji su zainteresirani. Prijave se vrše putem mail-a: udruga.avokado@gmail.com

Više o događaju možete saznati na Facebook stranici.


Povezano