LOUD! HR: Radionica izrade DIY dizajna

Autorica vizuala: Jordi Ilić/Sjenomor

K-zona u suradnji sa Zbeletronom u nedjelju, 5. svibnja od 14 do 17 sati u Društveno kulturnom centru Šesnaestica održava radionicu DIY izrade vizuala, Radionicu vode ilustratorice i dizajnerice Jordi Ilić i Eva Badanjak.

Ova radionica je namijenjena svima koje žele naučiti kako kreirati vizual za vlastito događanje, bilo da se radi o plakatu, event coveru ili materijalima za društvene mreže. Na radionici ćemo na praktičnom primjeru naučiti osnove dizajna i kako ih primijeniti na vaše buduće vizuale. Prethodno iskustvo nije potrebno i ne morate znati crtati. Također, nije potrebno ranije poznavanje digitalnih alata jer će se raditi tradicionalnim tehnikama.

Ova radionica otvorena je za sve, bez obzira na razinu iskustva. Ako ste oduvijek željele naučiti kako kreirati vizuale, ovo je savršena prilika da se upustite u svijet dizajna na zabavan i opušten način. Nešto materijala za crtanje bit će osigurano na radionici, ali slobodno ponesite svoj pribor.

Predviđeno vrijeme trajanja radionice je 3 sata.

Sudjelovanje na radionici prijavljuje se putem e-mail adrese zbelenatron@gmail.com, s naznakom “Prijava za VJ radionice”. U prijavi je potrebno priložiti ime i prezime, datum i godinu rođenja te kratko motivacijsko pismo.

Radionica se održava u sklopu LOUD! HR glazbenog programa.

Projekt podržavaju Zaklada SOLIDARNA u okviru Fonda za žene kroz Program za razvoj civilnog društva, Grad Zagreb te Zaklada Kultura nova.


Povezano