Kviz-o-rama u Šesnaestici!

Posljednje izdanje Kulturpunktove Kviz-o-rame u ovoj godini održava se 24. studenog u 18 sati u Šesnaestici, feminističkom društveno-kulturnom prostoru u Ozaljskoj 16 u Zagrebu.

Ovogodišnji ciklus zaključuje se na mjestu s kojeg su kvizovi i krenuli, a nakon feminističkih, glazbenih, vizualnih i kazališno-izvedbenih tema, za kraj vam pripremamo raznolik pop-kulturni set pitanja. Koautori kviza i ovaj put su Lana Pukanić i Vatroslav Miloš.

Dovoljno je da dođete u Šesnaesticu 15 minuta prije početka kviza i prijavite se moderatorici. Natječu se ekipe od tri do pet članova. Nagrade za pobjednike dijele se u suradnji s Kinom Europa i različitim izdavačima.

Kotizacije nema, a pića će biti u umjerenim količinama.

Više informacijo o kvizu možete potražiti na Facebook stranici događanja.

Povezano

Kviz-o-rama u Šesnaestici!

Prvo izdanje Kulturpunktovih tematski orijentiranih kvizova održava se u Šesnaestici, feminističkom društveno-kulturnom prostoru u Ozaljskoj 16. U samom srcu Trešnjevke, u domu „strašnih žena“, i u formi kviza 24. ožujka od 18 sati prošetat ćemo kroz neke od kulturnih, umjetničkih i društvenih praksi koje obilježavaju naše živote od početka vremena do danas.

S obzirom na kapacitete, kviz može primiti najviše sedam timova od minimalno tri i maksimalno pet sudionik_ca, a prijave timova – po principu tko prvi njegova stolica te s imenom tima i uz naznaku broja sudionik_ca – primamo u komentarima.

Kotizacije nema, a pića će biti u umjerenim količinama 🙂

Nagrade za pobjednički tim dodjeljuju se u suradnji s nakladnikom Sandorf koji poklanja paket knjiga i sa Zagreb Film Festivalom koji poklanja ulaznice za film „Isabellino sunce“ u režiji Claire Denis u Kinu Europa u terminu koji ćemo naknadno dogovoriti.

Vidimo se u subotu u Šesnaestici!


Povezano