5. rođendan Drum ‘n’ bijes kolektiva

Prošlo je već 5 godina od rođenja ideje o grupi bubnjarki i bubnjara kojie svojom bukom i ljutnjom izražavaju otpor prema strukturama opresije protiv kojih se svakodnevno borimo.

“Nabavilie smo bubnjeve, naoštrilie palice, izašlie na ulice i solidarno stvaralie buku te koračale i stajale s onima čija se prava i ljudsko dostojanstvo zakidaju,” kaže ekipa iz Drum ‘n’ bijesa. “Od tada smo postalie još glasnijei, borbenijei i bijesnijei!”

Od 4 članice naraslie su na preko 20 osoba unutar kolektiva, podržalie više od 70 prosvjednih akcija i performansa i održalie preko 20 radionica bubnjanja u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Crnoj Gori s mnogo volonterskih sati.

“Zato je sada pravo vrijeme da proslavimo ovu bubnjarsko aktivističku priču koja i dalje ne jenjava, nego postaje sve jača i glasnija! Proslavite s nama 5 godina borbe i solidarnosti, 5 godina prijateljstva i podrške, 5 godina našeg antifa bubnjarskog kolektiva,” stoji u pozivu.

Uz probranu DnB antifa glazbu za čaganje kao uvod u večer, rakije dobrodošlice i iznenađenje u ponoć, do sitnih jutarnjih sati plešemo uz Dj Nadiu.

Ulaz uz donaciju – 10 kn


Povezano