House of Flamingo: Gledaonica Eurosonga

U subotu 11. svibnja od 20 sati u dvorištu Medike (Pierottijeva 11) pridružite se stručnim, profesionalnim i lijepim komentatoricama kolektiva House of Flamingo: Colindi Evangelisti, Entity i Roxanne u seciranju i analiziranju nastupa 26 država sudionica finala ovog drugog najbitnijeg gej događaja godine. Saznat ćete uskoro koji je prvi.

Uzbuđeno ćemo pratiti hoće li Baby Lasagna donijeti pobjedu u Lijepu Našu, hoće li se pojaviti ABBA i ljuti Breskvičini fanovi, tko će ići stopama islandskih predstavnika 2019. i podržati Palestinu unatoč kontroverznom sudjelovanju Izraela i hoće li tko imati wardrobe malfunction. Jedva čekamo!

Nemojte pobjeći nakon osmosatnog procesa proglašenja pobjednika, jer vas u Attacku čeka Eurosong afterparty. “Loco Loco” ide barem pet puta. ????????️

Upad je simboličnih 5€, a ulaznice nabavite ovdje.

Na ulazu će biti ograničen broj ulaznica, ali savjetujemo da ih kupite online da ne izvisite. Ista je cijena, bez brige. Ulaznica podrazumijeva Gledaonicu i afterparty. Na štandu u dvorištu čekat će vas “Polucija” majice i “Puši ga trandžo!” rizle, opremite se za ljetne dane.

Više informacija o programu možete potražiti na Facebook stranici događanja.


Povezano