Objavljeno

Kratki film iznimno četvrtkom: In a Heartbeat

Animirani kratkiš In a Heartbeat o tinejdžeru Sherwinu kojeg bi vlastito srce u lovu na dečka njegovih snova moglo autati, na internetu je osvanuo u ponedjeljak i od tada se viralno širi. Nećemo zato čekati  nedjelju da bi s vama podijelile ovaj kratki film, već vas pozivamo da se odmah priključite gomilici od gotovo 10 milijuna osoba koje su ga već pogledale.

Film je diplomski rad Beth David i Estebana Brava, koji su na Kickstarteru pokrenuli kampanju nadajući se sakupiti 3,000 dolara, međutim sakupljenih 14,191 dolara govori o potrebi za ovakvim pričama.

„Ne postoji veliki animirani film u kojem je glavni lik gej i u kojem se ta tema adresira. Željeli smo progovoriti o temi koja se rijetko istražuje u kompjuterskoj animaciji te izazvati malo više razumijevanja za gej iskustvo i to kroz animirani kratki film koji je sladak i dražestan.“, kaže Bravo.

„Želimo poslati poruku ljubavi i samoprihvaćanja svim klincima i mladim ljudima koji se bore sa svojim LGBT+ identitetima, baš kao i Sherwin”, dodaje David.

Saznajte je li Sherwinovo srce našlo put do Johnatana, najpopularnijeg dečka u školi! [Ž.V.]


Povezano