Kulturpunkt.hr raspisuje natječaj za posao

Udruga Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva raspisuje Natječaj za zapošljavanje na određeno nepuno radno vrijeme na radnom mjestu Suradnik/ca – novinar/ka za pisanje tekstova u sklopu projekta “I to je pitanje kulture?” koji se provodi u sklopu natječaja Mediji zajednice Europskog socijalnog fonda.

Projekt I to je pitanje kulture? provode Udruga za promicanje kultura Kulturtreger kao nositelj i Kurziv – Platforma za pitanja kulture, medija i društva kao partner, u razdoblju od 19. kolovoza 2020. godine do 19. srpnja 2022. godine. Ukupna vrijednost projekta je 1.342.674,05 HRK, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 1.141.272,94 HRK.

Suradnik/ca – novinar/ka za pisanje tekstova bit će zadužena za izradu 22 istraživačka i tematska teksta tijekom 11 mjeseci. Osoba će pratiti teme koje izravno utječu na sudjelovanje ranjivih skupina (siromašni, slijepi i slabovidni, mladi, izbjeglice i Romi) u kulturnom životu zajednice.

S osobom će biti potpisan ugovor o radu na određeno, a fiksni iznos mjesečne plaće je 4.200,00 HRK ukupnog troška poslodavca. Mjesto rada je Zagreb.

Prijava treba sadržavati kratki životopis, kontakt podatke (e-mail, broj mobitela), motivacijsko pismo (do 1800 znakova) i 3 autorska teksta (objavljena ili neobjavljena) iz područja kulture (do 5 kartica). Prijave treba slati na adresu elektroničke pošte prijave.kurziv@gmail.com s naslovom “Prijava za posao – Kulturpunkt.hr” do 28. ožujka 2021. Kandidati odabrani u drugi krug bit će pozvani na usmeni razgovor.


Povezano