Monika Kun: Prodajna komunikacija i autentičnost prilikom prodaje (kako voditi uspješan razgovor)

Učenjem i primjenom svjesne, autentične prodaje otvara se prostor za unapređenje društveno-poduzetničkih ideja i poduhvata LGBTIQ zajednice. S navedenom podrškom osobe uče kako njihova rodna/spolna pripadnost ne obilježava njihov uspjeh u komunikaciji te da s punom pozornošću mogu voditi uspješne prodajne razgovore za ostvarenje svojih prodajnih ciljeva.

Ideja radionice je da se pojedinac/ka osnaži s konkretnim tehnikama koje se primjenjuju u prodajnoj ali bilo kojoj drugoj vrsti komunikacije. Kroz dvodnevni program radionice polaznice/i će steći osnovne pojmove prodaje i autentičnosti u prodaji i komunikaciju (kako se pripremiti za prodajnu komunikaciju, tehnike i dinamike, faze prodajnog razgovora). U drugom dijelu radionice prolazit će vježbe “povezivanja” sa sugovornikom/com te primjenu naučenog kroz situacijske igre vođenja prodajnog razgovora.

Kroz praktične primjere i situacijske igre (role-play scenarije) sudionici/e će dobiti mogućnost vježbati voditi “ugodne” i one “manje ugodne” prodajne razgovore. Uz pomoć facilitatora i mentorstvo razumjet će momente koji formiraju i usmjeravaju prodajni razgovor u željeni tj. neželjeni smjer. Dodatno, kroz edukaciju će se provesti teme poput kako održati pozitivnu sliku o sebi (self-image), zašto je preuzimanje odgovornosti za odluke i ishode ključan da bi se postigao uspjeh u prodaji, kako otkriti da li je ispred nas sugovornik koji je naš idealan klijent te kako su povjerenje, znatiželja i otvorenost ključni za izvrsne rezultate u komunikaciji općenito i prodajnom razgovoru.

Radionica je namijenjena osobama starijim od 25 godina, s fokusom na LGBTIQ+ poduzetnike/ce i male obrtnike-ce/umjetnike-ce koji se boje i/ili imaju otpor prodajne komunikacije online i uživo, a imaju usluge i proizvode koje nude na tržištu; te svima koje žele naučiti osnovne i napredne tehnike prodajne komunikacije i alate kako prodavati iz energije autentičnosti.

Radionica se održava kroz dva dana, 17. i 18.6., online (10h-12h). Broj sudionika/ca je ograničen, a prijaviti se možete putem Google formulara. Sudjelovanje se ne naplaćuje.


Monika Kun poduzetnica je s preko 15 godina radnog iskustva u marketingu i B2B prodaji i 5 godina neposrednog rada u razvoju proizvoda i usluga. NLP je trener, obrazovana u području razvoja ljudskih potencijala, kao i business coach za etičnu prodaju kroz autentičnu komunikaciju i edukator za sales i izgradnju strateških partnerstava na LinkedInu. 

Osnivačica Hoppipolle, udruge koja se bavi guerilla marketingom i street eventima (Free Hugs, Global Eye Contact Experiment)

CEO je Idea Design Huba. Misija Idea Design Huba je osnažiti poduzetnike i tvrtke kako stvoriti etične i autentične poslovne i prodajne razgovore koji su vođeni neuroznanošću i psihologijom, znanosti o ljudskom ponašanju i znatiželjom. Konzultantska tvrtka koja pruža obuku, mentorstvo i podučavanje prodajne komunikacije.


Ciklus radionica se održava u okviru projekta ‘Centri zajednice’, s ciljem razvoja programa psihološke, društvene i ekonomske podrške za ranjive skupine (LGBTIQ+) unutar društveno-kulturnog centra Šesnaestica. Program je edukativno-društvenog karaktera, i ne pruža adekvatnu zamjenu za konkretnu kriznu psihološku ili direktnu financijsku pomoć.

Povezano