Objavljeno

Miss prezentacije – par trikova za bolje predstavljanje

Pred vama se nalaze materijali nastali u sklopu edukacijsko prezentacijskih modula u 2013.  čiji cilj je bio ohrabriti žene, aktivistice, umjetnice, blogerice i podučiti ih u sferi javnog predstavljanja kako bi svoje ideje i projekte kvalitetnije komunicirale s ciljanom publikom i javnošću općenito.

Program je proveden u sklopu platforme Clubture.

Kad trema stisne Powerpoint spašava

Kako bi vaša prezentacija bilo što učinkovitija, poželjno je koristiti Powerpoint koji izričito pomaže u strukturiranju onog o čemu ćete govoriti. U tekstu se nalaze korisne upute za što bolju izradu Powerpoint prezentacije, poneke Tips&tricks, te listu stvari koje svakako morate izbjegavati.

Učinite da me kamera voli

Tekst donosi upute kako najbrže i najjasnije predstaviti projekt ili organizaciju u kojoj djelujete. Također uključuje upute za pripremu prije snimanja, kako napisati scenarij, te na koji način najbolje formulirati izjave za video prilog.

Facebook za veću vidljivost

Danas je neophodno imati Facebook, no FB stranica sama po sebi nije dovoljna. Treba paziti tko ju vodi i na koji način se uređuje, što sve s njom želite postići, te koja je vaša ciljana publika. U tekstu ćete pronaći potrebne alate za izvođenje analiza za što bolje rezultate, načine brendiranja, razrade metoda za objavljivanje, upute za vođenje komunikacije s vašim korisnicima te strategije i alate za upravljanje Facebook stranicom.


Povezano