Lezbijada 2023 + HoF gledaonica Eurosong finala

ZbeLeTronke pozivaju na peto izdanje Lezbijade, lezBijske olimpijske igre koje će se odvijati 13.05. u Garden Breweryju. Cjelodnevni program zaključuje se uz House of Flamingo i gledaonicu finala Eurosonga.

Ponosno najavljujemo najiščekivaniji sportski događaj u povijesti sporta i olimpijskih igara – Lezbijadu Peticu! Pridružite nam se u promatranju napete virtuozne borbe timova u naizgled jednostavnim disciplinama koje su pomno kreirane za kompetno audiovizualno i tjelesno iskustvo. Čak i ako nekim suludim spetom okolnosti ne želite aktivno sudjelovati u borbi timova za medalje, pehare, vječnu slavu i bogate nagrade naših sponzora, dobrodošle ste iz petnih žila navijati za svoje favoritkinje.

Cijelodnevni program LezBijade zaključuje se uz House of Flamingo i gledaonicu Eurosonga pod voditeljskim palicama članica drag trupe House of Flamingo – Colinde Evangeliste i Entity. Unutar Garden Breweryja kolektivno pratimo i komentiramo drugo najvažnije sportsko natjecanje dana – ovogodišnji izbor za najbolju pjesmu Eurovizije, uživo iz Liverpoola. Program je namijenjen svima kojima se diže želudac kad na HRT-u čuju Duška Ćurlića ili Acu Kostadinova kako komentiraju išta od značaja za gej kulturu!

Ulaz na Gledaonicu Eurosonga, LezBijadu i natjecanje u disciplinama otvoreni su za sve osobe iz LGBTIQ+ zajednice, kao i njihove podržavatelje_ice, bez obzira na rodne i/ili seksualne identitete.

Lezbijada se održava uz podršku projekta “Platform  for equality”.


Povezano