Lezbijada: Četiri jahačice protiv apokalipse + HoF gledaonica Eurosonga

ZbeLeTronke vas pozivaju da im se pridružite na četvrtom izdanju Lezbijade, lezBijskim olimpijskim igrama koje će se odvijati 14.05. u dvorištu Močvare.

Natjecatelji/ce Lezbijade publiku će zabavljati u epskoj bitci timova za ovogodišnjim peharima. Antisportske discipline Lezbijade uključuju „Skok s vodkom“, „Klošarku“, „Skok u stan“ te ostale kreativne vještine osmišljene prema stereotipima o lezBijkama i lezBijskim odnosima. Uz natjecateljski, Lezbijada uključuje i glazbeni program, piknik na otvorenom te sportske rekvizite za razbibrigu.

Sudjelovanje u natjecateljskom programu otvoreno je za sve osobe, bez obzira na njihovu seksualnu orijentaciju i/ili rodne identitete.

Nakon Lezbijade, u večernjim satima uz članice drag trupe House of Flamingo – Colindu Evangelistu i Entity, unutar kluba Močvara kolektivno pratimo i komentiramo drugo najvažnije sportsko natjecanje dana – ovogodišnji izbor za najbolju pjesmu Eurovizije, uživo iz talijanskog grada Torina. Program je namijenjen svima kojima se diže želudac kad na HRT-u čuju Duška Ćurlića ili Acu Kostadinova kako komentiraju išta od značaja za gej kulturu!


Povezano